Розчинний вузол для крапельний полив

Номер оголошення 549896

Опис

ПП "Завод "ПРОВОСТ" - виробник зрошувальних систем, виробляє розчинники і живиться вузлами різних конструкцій для роботи з будь-яким крапельним поливом.

Платоспроможні вузли РуФ-3 призначені для автоматичного приготування живильних і поживних розчинів через три незалежні канали Es-A, Es-B і pN. Підготовлене рішення, згідно з програмою, розподіляється по черзі на 4 - 16 секторів зрошуваних полів або теплиць, кожен з яких може бути 0,25 - 3 га. Існує ручна або автоматична регенерація вбудованого тонкоочисного фільтра, вони можуть оснащувати ємністю для матких розчинів. RUF-3 мають інтерфейс з будь-яким персональним комп'ютером, з якого ви можете контролювати його в повному обсязі, читайте історію годування за попередні кілька днів.

Під час роботи РУ забезпечує візуальний контроль на ЖК заданого і відпрасований параметр: Es-A; Ес-Б; рН; Кількість циклів Кількість розчину, виданого за гл (1г q 0,1 м3); Час сектору; Температура розчину; Поточний час Циркуляційні інжекторні насоси параметри датчиків Es і pH. А також візуальний контроль робочого сектора, що включав інжекторні насоси, включав таймер на світлодіодному мнемосхемі.

RU використовує датчики самоочищення ES не вимагають постійного догляду, а також електрод рН в пластиковому корпусі, який не вимагає заправки.

Завод «ПРОВ» також виробляє багаторічні системи крапельного поливу для будь-яких ділянок і культур з зовнішніми і внутрішніми крапельами, протитуманними і протитуманними системами формування, фітингами, форсунками, ротаметрами, розчиненими і живильниками різних конструкцій і цілей, фітингами і всім іншим для крапельного поливу. Конструкції (для своїх споживачів безкоштовно) і встановлює системи крапельного поливу будь-якої складності. Подробиці на офіційному сайті Факел Донецького заводу

Гарантія на всі вироблені 3 роки.

83077, м. Донецьк, вул.Туманяна, 1А, п.а. "Факел завод", тел: 38 050 617 93 80 Вейбер; 38 071 335 11 08 ВтСApp; +38 062 340 55 77

Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 Досочка - оголошення Донецька та Донецької області в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

Досочка - оголошення Донецька та Донецької області